Protokol asansörde mahsur kaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2007 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan'da Kurban Bayramı kutlamaları devam ederken, bayramlaşmak için polisevine giden il protokolü, 4 kişilik asansörü 6 kişi kullanınca yaklaşık yarım saat asansörde mahsur kaldı.

Ardahan'da protokol bayramlaşmak için Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Burada bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra sırasıyla Tugay Komutanlığı'nı ve Ardahan Belediyesi'ni ziyaret etti. Sıra Polisevi'ne gelince protokolü bir sürpriz bekliyordu. İlk önce Vali Murat Yıldırım ve bazı daire amirleri asansörü kullanarak bayramlaşmanın yapılacağı yere gitti. Arkada kalan AK Parti İl Başkanı Nusret Koyuncu, Sanayi Ticaret Odası Başkanı Latif Tosunoğlu, Ziraat Odası Başkanı Latifşah Sural, İl Müftüsü Emrullah Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Özdemir ve CHP İl Başkanı Orhan Balcı, 4 kişilik asansöre binince olanlar oldu.

Arızalanan asansörün içinde mahsur kalan protokol üyelerinin imdadına polisler yetişti. Ellerinde demir çubukla asansörde mahsur kalanları kurtarmaya çalışan polis memurları ilk denemelerinde başarılı olamadı. Hemen asansör görevlisini olay yerine çağıran polisler, görevli gelmeden içeride mahsur kalan protokol üyelerini ellerindeki demir çubuğu kullanarak bulunduğu yerden kurtardı.

Polislerin çabalarıyla dışarıya çıkan protokol üyeleri rahat bir nefes alırken, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Latif Tosunoğlu'nun asansörde kalmalarını müteahhitlere bağlaması ise dikkat çekti. Daha sonra bayramlaşmanın yapıldığı polisevine giden asansör mağduru protokol üyeleri, burada polislerin bayramını kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber