Özgürlüğe açılan kapınız: 2N Smartgate

Haber Giriş : 25 Aralık 2007 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ofisinizdeki masa telefonunuz çaldığında cep telefonunuzun da aynı anda çalmasını ve böylece nerede olursanız olun ulaşılabilir olmayı ister miydiniz? GSM teknolojileri alanında dünya liderleri arasında yer alan 2N, sunduğu ?mobility extension? çözümleriyle cep telefonu ile sabit hatlı telefonların tam entegrasyonunu sağlıyor.

2N Smartgate GSM Gateway kullanıyorsanız, ofisinizdeki sabit hattınız ve cep telefonunuzdan sanki tek bir telefon, tek bir numaraymış gibi yararlanabiliyorsunuz. Üstelik de ister alt kattaki fabrikada, ister yurtdışında, kısacısı nerede olursanız olun, bu özgürlüğün keyfini sonuna kadar çıkarabiliyorsunuz...

?Müşterileriniz size kolayca ulaşmalılar...? İş dünyasındaki herkesin tartışmasız kabul edeceği bir ifade, öyle değil mi? Günümüzün rekabetçi iş dünyasında müşteri kaybetmemek ve pazar payınızı geliştirmek için en kritik noktalardan biri de anında ve zahmetsizce ulaşılabilir olmaktır. GSM ağ geçitleri (gateway) alanında dünyada teknoloji lideri olan 2N, sunduğu yenilikçi ve öncü çözümlerle her an her yerde ve kolaylıkla ulaşılabilir olmanızı sağlıyor. Ülkemizde Bircom güvencesiyle sunulan 2N ürünleri, ?mobility extension? özelliği sayesinde ofisinizdeki sabit hattınız ve cep telefonunuzdan sanki tek bir telefon, tek bir numaraymış gibi yararlanabilmenize imkan veriyor. Ya da dilerseniz arayan kişiyi şirketinizden bir başka çalışanın telefonuna anında aktarabiliyorsunuz.

Masa telefonundan arandığınızda, aynı anda cep telefonunuz da çalıyor

İş dünyasındaki herkes gibi sizin de kartvizitinizde birçok telefon numarası var. Şirketinizin santral numarası, dahili hattınız, direkt hattınız, cep telefonu numaranız... Size ulaşmak isteyen müşterileriniz doğal olarak öncelikle sabit numaralarınızı denerler ve bu numaralardan ulaşılabilir olmadığınızı öğrendikleri zaman da cep telefonu numaranızı tuşlarlar. Müşterilerinize zaman kazandıracak, onların memnuniyetini artıracak bir kolaylık sunmak istiyorsanız, 2N Smartgate GSM Gateway çözümünden yararlanmaya başlayabilirsiniz. 2N Smartgate GSM Gateway sayesinde müşterileriniz sizi tek bir numaradan, masa telefonunuzdan arıyorlar ve aynı anda cep telefonunuz da çalıyor. Siz de nerede olursanız olun, onları yeni bir numara çevirmek zorunda bırakmadan anında yanıt veriyor, ihtiyaçlarına vakit geçirmeden çözüm üretiyorsunuz. CRM ve ses kayıt sistemleriyle kolaylıkla entegre olan 2N Smartgate GSM Gateway'in sunduğu ?mobility extension? özelliği sayesinde şirketinizin hareket kabiliyeti doruğa çıkartıyor.

2N Smartgate GSM Gateway'le ekstra yatırım maliyetine gerek kalmıyor

Diyelim ki şirket santralinize bir GSM ağ geçidi bağlamak istiyorsunuz, ancak boşta hiç dış hattınız yok. 2N Smartgate GSM Gateway'in bu gibi durumlar için de harika bir çözümü var. 2N Smartgate GSM Gateway, özel olarak tasarlanmış 1 FXS + 1 FXO portu sayesinde telefon hattı ve santral arasına seri olarak bağlanabiliyor. Böylece telefon santrali için yeni kart almanıza gerek, ekstra bir yatırım maliyetine katlanmanıza gerek kalmıyor.Maliyet avantajı elde ederek, santraliniz aracılığıyla cep telefonu şebekesi üzerinden görüşme yapabilme olanağına kavuşuyorsunuz. Aynı zamanda da bilgisayarınızı kullanarak santraliniz aracılığıyla SMS gönderebiliyor ve GPRS bağlantısıyla internete bağlanabiliyorsunuz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber