Dünya'nın en güvenilir bilgi kaynağından 'Britannica Keşif Kütüphanesi'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünya'nın En Güvenilir Bilgi Kaynağından "Britannica Keşif Kütüphanesi"

Çocukların okul öncesi eğitimi için birçok yayın geliştiren Boyut Yayın Grubu şimdi de dünyanın en önemli yayıncılarından Encyclopaedia Britannica ile anlaştı ve çocuğunuzu dünya ile tanıştırıp öğrenmenin keyfini yaşatacağınız muhteşem bir kaynak olan "Britannica Keşif Kütüphanesi"ni yayınladı.

Britannica Keşif Kütüphanesi tam anlamıyla zengin bir bilgi hazinesi Britannica Keşif Kütüphanesi, kavramlar ve değerler üzerine tam 12 ciltten oluşuyor. Çocukların dünyaları hakkında temel bilgileri öğrenmeleri için tasarlanmış bu kitaplar, aynı zamanda onları çok eğlendirecek.

Britannica Keşif Kütüphanesi, çocukların görerek ve dinleyerek öğrenme sürecinden itibaren kendi başlarına okumaları sürecine kadar yıllarca kullanılabilecek bir kaynaktır.

Öğrenmenin heyecanı; keşfetmenin keyfi İçeriğindeki konular, basit anlatımlı ve kolay takip edilebilir olması için zengin görseller, gerçek resimler, mini şakalar, bulmacalar ile destekleniyor. Her cilt, okul öncesi eğitim için çok önemli olan düşünme, anlama ve dil kullanım becerilerini geliştirmek üzere aktiviteler içeriyor.

Minikler, her bir cilt ile yeni sözcükler öğrenecek, dünya, insanlar, yaşam şekilleri, sosyal ilişkiler ve yerler hakkında ilginç şeyler keşfedecek, eğlenceli soruları yanıtlayacaklar. Kendileri ve çevrelerindeki dünya hakkında düşünecek ve en önemlisi sorgulamayı öğrenecekler.

Bu zengin kitaplar, çocukların belirli bir başlığın içeriğiyle birlikte gözlem yapmasını, kendileri hakkında düşünmesini ve türlü biçimlerde yaratıcı düş gücünü kullanmasını sağlıyor.

Yetişkinler de bu keyifli deneyimi paylaşacak 11 cildin her birinin arkasında kitabın konusuyla ilgili ebeveyn ile birlikte yürütülecek eğlenceli etkinlikler öneren bir bölüm yer alır. Her bir etkinliğin amacı çocukların becerilerini artırmak ve dünyayı algılayabilmelerini sağlamaktır. 12. cilt ise bütünüyle eğlenceli etkinlikler ve bilmeceler, bulmacalar için tasarlanmıştır.

"Ben", "Ben ve Sen", "İnsanlar ve Yerler", "Dünyamız", "Hayvanlar", "Renkler", "Şekiller", "Sesler", "Kelimeler", "Sayılar", "Zaman", "Eğlenmek için" başlıklarından oluşan "Britannica Keşif Kütüphanesi" rengarenk çizimleriyle okuma ve öğrenme sürecini çocuklar için bir oyuna dönüştürürken; ebeveynler ve öğretmenler için de zihinsel çocuk gelişimi içi bir rehber kaynak görevi görüyor.

Britannica Keşif Kütüphanesi'ne sahip olmak çok kolay! Ayrıntılı bilgi almak ve satın almak için 0212 444 53 53 numaralı Boyut Yayın Danışma Hattını aramanız yeterli ya da www.boyut.com.tr/britannica adresini tıklayarak bu muhteşem bilgi kaynağının içeriğini inceleyebilirsiniz.

kurumsalhaberler.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber