Broşür almayan vatandaşı hastanelik ettiler

CHP Ümraniye Mahalle Teşkilatı üyesi bir grup, Kanal İstanbul projesi aleyhine hazırladıkları broşürleri yolda dağıttı. AK Parti'de görevli siyasetçi İmdat Bakırcı, broşür almak istemeyince CHP'li grup tepki gösterdi. Dahası, teşkilat üyesi Tuncay Doğan, 66 yaşındaki adamı darp edip yere düşürdü. Omuzu kırılan adamın kendisine hakarette bulunduğunu öne süren Tuncay Doğan, önce emniyette "ben ittim" dedi, savcılıkta ise "kadını iterken kendisi düştü" iddiasında bulundu.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 05 Ekim 2021 08:38, Son Güncelleme : 05 Ekim 2021 08:39
Broşür almayan vatandaşı hastanelik ettiler

Olay İstanbul Ümraniye'de yaşandı. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Site Mahallesi Atay Caddesi üzerinde toplanan CHP Ümraniye Mahalle Teşkilatı üyeleri partilerinin hazırladığı Kanal İstanbul projesin yapılmaması gerektiğine ilişkin broşürleri dağıtmak üzere stand açtı. CHP Ümraniye Teşkilatı Mahalle Başkanı Serpil Şeker ve annesi Sehergül Yakar ile aynı teşkilatta görev yapan Tuncay Doğan dağıttıkları broşürleri yoldan geçen AK Parti'de görevli siyasetçi İmdat Bakırcı'ya (66) vermek istedi. Broşürü istemeyen Bakırcı'ya CHP'li isimler tepki gösterdi çıkan tartışmada yaşlı adam darp edilerek yere düşürüldü.

BROŞÜR İSTEMEDİ, DARP EDİLDİ

Yaşadığı olayın ardından önce eve ardından dayanılmaz ağrılarla hastaneye giden Ak Partili siyasetçi İmdat Bakırcı'nın omzunda kırık ve çatlaklar olduğu tespit edildi. Bakırcı emniyete giderek şikayetçi oldu. Yolda yürürken bir kadının kendisine broşür vermek istediğini, broşürün ne olduğunu bilmediğini ancak üzerinde CHP logosunu gördüğü ve almayacağını söylediğini anlattı.

Daha sonra kalabalık bir grubun kendisine ısrarda bulunduğunu ifade eden Bakırcı, siyasi görüşlerini anlatınca tepki gördüğünü belirtti. Tam arkasına döndüğünde kendisine vurduklarını ve yere düştüğünü söyleyen Bakırcı, ayağa kalkıp baktığında erkek bir şahsı gördüğünü kaydetti. Çevredekilerin "yaşlı adama neden vuruyorsunuz" diyerek kendisine yardım ettiğini söyleyen Bakırcı, kendisini darp eden kişiden şikayetçi oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber