Öğrenci affına MHP'den destek

Haber Giriş : 06 Şubat 2008 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

800 bin öğrencinin merakla beklediği öğrenci affına MHP'den de destek geldi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, öğrenci affı bekleyen gençlere, ?Bu hakkınızı aramanızı kişisel olarak olumlu karşılamakla birlikte, zaten MHP olarak da verdiğimiz öğrenci affı kanun teklifiyle siz mağdur öğrencileri desteklemekteyiz? dedi.

800 bin öğrenci tarafından beklenen ve Meclis içerisinde de büyük destek gören öğrenci affına MHP Grup Başkanvekili Vural'dan da destek geldi. ?www.af2008.org? Eğitim Portalı temsilcilerini makamında kabul eden Vural, öğrenci affının yasalaşması konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi. Vural, "Öğrenci affı isteyen siz öğrenciler yarım kalan eğitimlerinize devam etmek istiyorsunuz, bundan daha güzel bir hak arayışı olamaz. Bu hakkınızı aramanızı kişisel olarak olumlu karşılamakla birlikte zaten MHP olarak da verdiğimiz öğrenci affı kanun teklifiyle siz mağdur öğrencileri desteklemekteyiz? dedi.

Vural, parti olarak eğitimin temel haklardan biri olduğuna ve hiçbir şekilde bu haktan bireylerin mahrum bırakılmaması gerektiğine inandıklarını söyleyerek, öğrenci affı konusunda destek vereceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber