Okuldan güvenlik kamerasını çalan çocuklar yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2008 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'de bir okulun 3 güvenlik kamerasını çalan ve yaşları 14-17 yaş arasında değişen 5 çocuk çaldıkları güvenlik kameralarıyla yakalandı.

Ulaşlı Mahallesi'nde bulunan 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki 6 güvenlik kamerasından 3'ü 31 Ocak günü akşam 19.45 sıralarında 5 kişi tarafından çalınmıştı.

Olayın emniyete intikal etmesi ile harekete geçen emniyet güçleri güvenlik kamerası kayıtlarından şahısları tespit etti.

İkametleri tespit edilen 5 kişi çaldıkları 3 güvenlik kamarasıyla birlikte emniyete getirildi. Burada ifadeleri alınan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Hırsızlığın 5 çocuk tarafından yapılmasının üzüntü verici olduğunu belirten 75. Yıl İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Atalay, kısa sürede olayın çözümlenmesinden ise memnun olduklarını söyledi.

Emniyet güçlerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Atalay, "Ancak üzüldüğümüz nokta bu olayı yapanların çocuklar olması. Bu kişiler hırsızlığı meslek olarak yapan kişiler değil. Cahilce ve ilerisini düşünmeden yapılan bir olay. Burada velilerimize büyük görevler düşüyor. Çocuklarını her daim takip etmeli. Çocuklarının gezdiği birlikte olduğu arkadaşlarını iyi tanımalı." diye konuştu.

Okul Müdürü Fevzi Mamık ise güvenlik kamerasının bulunarak tekrar yerine taktırdıklarını belirterek hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısları tespit edip kısa sürede yakalayan emniyet güçleri adına Emniyet Müdürü Halil Yılmaz'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber