Doğumevine 'pitbull' dehşeti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2008 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne gelinini doğuma getiren Fehiman Özcan isimli kadın, bekleme salonundayken otomatik kapıdan içeriye dalan pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpekle dakikalarca boğuşan ve ölümden dönen Özcan, hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Pazar akşamı Fehiman Özcan gelininin doğum sancıları tutunca Semiha Şakir Doğum Hastanesi'ne götürdü. Hastanede gelini doğumhaneye alınan yaşlı kadın bekleme salonunda beklemeye başladı. Özcan yanında diğer vatandaşlarla salonda beklediği sırada otomatik olarak açılan doğumevi kapısından içeri bir pitbull girdi. Pitbull içeride bekleyen Fehiman Özcan'ın üzerine saldırarak, yere yatırdı. Vücudunun değişik yerlerinden yaralanan kadın dakikalarca köpekle boğuşmak zorunda kaldı. Salondakiler köpeğe müdahale edemezken daha sonra iki güvenlik görevlisi köpeği güçlükle kadının üzerinden aldı. Uzaklaştırılmaya çalışılan köpek tekrar kadına saldırırken, coplarla köpeğe müdahale eden güvenlikçiler pitbullu tuvatete kapattı.

Hastane salonunda ölümden dönen ve yürümekte bile güçlük çeken Fehiman Özcan, dün Bakırköy Adliyesi'ne giderek hastane görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın tedavisinin ardından evine gönderildi. Dükkandan bozma bir evde kalabalık ailesiyle yaşam mücadelesi veren Özcan, "Dakikalarca köpekle boğuştum, bütün bacaklarımı ısırdı, en son boğamıza sarıldı, artık 'ölüyorum' dediğim anda iki kişi gelip arkadan köpeği geri çekmeye çalıştı. Köpeği öldürmüşler. Şimdi aşı vuruluyorum. Yaralarım için de tedavi görüyorum" şeklinde konuştu.

Kadını öldürme noktasına gelen Pitbull'un görevliler tarafından copla öldürüldüğü, olay yerine gelen zabıta ekipleri tarafından da kayıtlara geçirildi. Özcan'ın şikâyeti üzerine polis güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu. Dün de Bakırköy Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunan Özcan, kâğıt toplayarak geçindiklerini, hiçbir sosyal güvencelerinin olmadığını belirterek, "Zaten mağdur bir hayat yaşıyoruz. Bir de başımıza gelen bu olayla sarsıldık. Davamdan geri adım atmayacağım" dedi.

Bu arada hastane yönetimi de olay gecesi görev yapan güvenlik görevlileri hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber