Gül, Dışişleri Bakanlığı ziyaretinde duygularına hakim olamadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2008 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı'nı ziyaretinde duygularına hakim olamadı. Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile daha önce görev yaptığı makamda baş başa otururken hüzünlendiği görülen Cumhurbaşkanı Gül, "Her şey bir rüya gibi, hayat da öyle zaten. Burada 4,5 yıl çalıştık" dedi.

Gül, Cumhurbaşkanı seçilmeden önce son olarak görev yaptığı Dışişleri Bakanlığı'na, daha önce fırsat bulamadığı için gerçekleştiremediği 'hoşçakalın' ziyareti için geldi. Dışişleri Bakanı Ali Babacan tarafından kapıda karşılanan Gül, kendisi için hazırlanan kırmızı halıdan yürüyerek Bakanlığa girdi.

Gül ile Babacan'ın, başbaşa görüşmesinde haber ajanslarına görüntü alma izni verilirken, uzun süre Bakanlıkta görev yapan Cumhurbaşkanı'nın görüşme salonunda etrafına bakarak hüzünlendiği görüldü. Hüznü ifadelerine de yansıyan Cumhurbaşkanı Gül, Ali Babacan'a, "Burada çok fotoğraf çektirdim. Her şey bir rüya gibi, hayat da öyle zaten. Burada 4,5 yıl çalıştım" diye konuştu.

Gül, Babacan ile baş başa görüşmesinin ardından Dışişleri Bakanlığı çalışanlarına bir konuşma yaptı ve Bakanlıktan ayrılışındaki hız nedeni ile daha önce yapamadığı veda ziyaretini gerçekleştirmek için Dışişleri Bakanlığı'na geldiğini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı çalışanları ile tek tek el sıkışan Gül, Dışişleri Bakanlığı'ndan ayrılarak Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'ne geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber