İçişlerinden görevde yükselmeye ilişkin açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Şubat 2008 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SORULARI, İTİRAZLAR VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI İLE İLGİLİ DUYURU

Sınav soruları ve cevap anahtarı http://www.meb.gov.tr internet adresinden 19/02/2008 tarihinden itibaren yayımlanarak tüm adaylara duyurulacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını 07/03/2008 tarihinden sonra http://www.meb.gov.tr ve http://www.icisleri.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.
Adaylar sınav sorularına ve sınav uygulamasına ilişkin itirazlarını soru ve cevap anahtarının http://www.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımından itibaren en geç 10 (on) gün içerisinde, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçların adaylara duyurulmasından itibaren en geç 10 (on) gün içerisinde EĞİTEK'e yapacaklardır. Aday itiraz başvuruları Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün T.C Ziraat Bankası Beşevler/ANKARA Şubesindeki 5495218-5001 nolu hesabına 10 YTL (On YTL KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve dilekçe ile kabul edilecektir. Banka dekontu, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçeler ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
EĞİTEK itirazları değerlendirip, 10 (on) gün içerisinde sonuçlandırarak Personel Genel Müdürlüğüne bildirecektir. İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara Personel Genel Müdürlüğü tarafından bildirilecektir.

Tüm adaylara duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber