Kadın öğretmen vahşeti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Şubat 2008 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KİLİS'te Eğitim Fakültesi mezunu olan ve öğretmenlik için atama bekleyen 23 yaşındaki Yasemin Mülhim, 3 ay önce evlerine kiracı olarak girdiği 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Remziye Serdengeçti ile kızı 4 yaşındaki Hande Nur'u kemerle boğarak öldürüp, altınlarını çaldı. Eşinden gizli borçlandığı ve bunları ödemek için cinayet işlediği belirtilen 1 çocuk annesi Yasemin Mülhim, evinde öldürdüğü kadının altınları bulununca tutuklandı.

Yasemin Mülhim, motosiklet tamircisi eşiyle birlikte 3 ay önce Canpolat Mahallesi Tekye Sokak'ta oturan Remziye Serdengeçti'nin evinin üst katını kiralayıp taşındı. İddiaya göre Mülhim, geçen cumartesi günü evsahibi Remziye Serdengeçti'nin evine oturmaya gitti. Mülhim, Remziye Serdengeçti'ye küçük Hande Nur'u sevmek istediğini söyleyerek odasına geçti.

HANDE NUR'UN ÇIĞLIKLARI

Zanlı bu sırada eline geçirdiği bir kemerle, küçük kızı boğmaya kalkıştı. Hande Nur'un çığlıkları üzerine odaya koşan Remziye Serdengeçti, gördükleri karşısında şoke oldu. Yasemin Mülhim, bu kez olayı gören Remziye Serdengeçti'ye saldırdı. Dengesini kaybeden ev sahibi yere düştü. Mülhim, Remziye Serdengeçti'yi aynı kemerle boğarak öldürdü, daha sonra annesi gözleri önünde öldürülen ve gözyaşlarına boğulan küçük Hande Nur'u banyoya götürüp burada boğdu. Yasemin Mülhim, öldürdüğü evsahibinin kolunda bulunan 6 bileziği, parmağındaki yüzük ve kulağındaki küpeyi, ardındandan geçtiği yatak odasından altın setini alarak bir şey olmamış gibi evine çıktı.

Bir süre sonra Remziye Serdengeçti'nin kız kardeşi Melek Deniz, ziyarete gittiğinde ablasının uzun süre ses vermemesi üzerine kapıyı zorlayarak içeriye girdi. Kız kardeşini yerde hareketsiz yatarken bulan ve ağzından kan geldiğini gören Melek Deniz, hemen komşulara haber vererek ambulans çağırdı. Kilis Devlet Hastanesi'ne götürülen Remziye Serdengeçti'nin öldüğü saptandı. Serdengeçti'nin küçük kızının da kendisiyle birlikte olduğunun bildirilmesinin ardından yapılan aramalarda Hande Nur Serdengeçti'nin de evin banyosunda cesedi bulundu. Annenin kolundaki bileziklerinin ve altınlarının olmadığını fark eden yakınları durumu polise bildirdi.

ALTINLAR KİRACININ EVİNDE

Cumhuriyet Savcısı Nedim Özkan soruşturmayı polis ile koordineli bir şekilde yürüterek, üst katta oturan kiracı Yasemin Mülhim ile motosiklet tamircisi eşi Selahattin Mülhim'i gözaltına aldırdı. Evde yapılan aramada, öldürülen Remziye Serdengeçti'ye ait altınlar bulundu.

İfadesi alınan ve psikolojik durumunun bozuk olduğu belirtilen Yasemin Mülhim'in, eşinden gizli borç yaptığı ve bunları ödemek için cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. Olayla ilgisi olmadığı ve cinayet sırasında işte oldu belirtilen zanlının eşi Selahattin Mülhim ise serbest bırakıldı. Zanlı Yasemin Mülhim, çıkarıldığı mahkemece, ?kasten adam öldürmek' ve ?yağma' suçlarından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber