Okul öğrencileri arasında kavga çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2008 14:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'de 2 grup öğrenci arasında okul önünde meydana gelen kavgada gruplardan biri diğer gruptaki öğrencilerin üzerinde sandalye kırdı.

Kavgada üzerinde sandalye kırılan kardeş 2 öğrenci, Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken kırılan sandalye ise kavgaya karışan 2 öğrenci ile birlikte karakola götürüldü.

Alınan bilgiye göre olay Hamidiye Mahallesi'ndeki Salim Yılmaz Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, 2 grup öğrenci arasında yaklaşık 10 gün önce bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Durumu içine sindiremeyen diğer gruptaki öğrenciler dışarıdan getirdikleri öğrenci olmayan diğer şahıslarla birlikte intikam almak için okul önünde yine kavga çıkardı. Okul önünde başlayan kavga daha sonra Hamidiye Mahallesi'nin ara sokağında da devam etti.

Ara sokaktaki kavgada bir marketin önündeki sandalyeyi alan gruptakilerden bazıları sandalye ile diğer gruptaki öğrencilerin üzerine saldırdı.

Sandalye kardeş 2 öğrencinin üzerinde kırılırken kavgada burnundan ve omzundan yaralanan 10. sınıf öğrencisi Mehmet Ö.(17) ve Mahmut Ö.(16) kardeşler 112 ekiplerince kaldırıldıkları Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kırılan sandalye ise kavgaya karışan 2 öğrenci ile birlikte polis merkezine götürüldü.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber