İstanbul'da 2 yeni metro hattı projesi

Haber Giriş : 02 Ekim 2004 03:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, Raylı Sistem Uygulama Projeleri kapsamında, ''İstanbul Metrosu Yenikapı-Bağcılar-İkitelli-Olimpiyat Köyü hattı'' ile ''Bakırköy-Beylikdüzü hafif raylı sistem hattı'' uygulamaya esas kesin proje hizmetlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

Raylı sistem uygulama projeleri (1) İstanbul Metrosu Yenikapı-Bağcılar-İkitelli-Olimpiyat Köyü hattı ile Raylı sistem uygulama projeleri (2) Bakırköy-Beylikdüzü hafif raylı sistem hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri ihalesi, 9 Kasım 2004 tarihinde saat 14.00 ile 14.30 arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yapılacak olan işler, Yenikapı-Bağcılar-İkitelli-Başakşehir-Olimpiyat Köyü metre hattının uygulamaya esas kesin projelerinin ve inşaat ihale dokümanlarının hazırlanması hizmetleri, yaklaşık 25 kilometre uzunluğunda metro hattı işini kapsayacak.

İstanbul genelinde raylı sistem uygulama projeleri (2), Bakırköy-Beylikdüzü hafif raylı sistem hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri ise söz konusu hattın uygulamaya esas kesin projelerinin ve ihale dokümanlarının hazırlanması hizmetleri, yaklaşık 25 kilometre hafif raylı sistem hattını kapsıyor.

İşe başlama tarihinden itibaren süreleri her bölge için 330'ar gün olarak belirlenen işlerin ihalesine, tüm istekliler katılabilecek. İhalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.

Katılımcılar ihaleye ait teknik şartnameyi, İstanbul İkitelli'de bulunan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü Başakşehir Konutları 4. etap 1. kısım adresinden her bölge için ayrı bedel ödeyerek temin edebilecekler.

Teknik şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları da ihale günü, ihale saatine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

Söz konusu ihalede istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Konsorsiyumların teklif veremeyecekleri ihalede, katılımcılar işin tamamı için teklifte bulunabilecekler.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber