Hatay'da bir öğretmen dövdüğü kız öğrencisinin erkek arkadaşı tarafından vuruldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2008 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir öğretmenin, daha önce dövdüğü ileri sürülen kız öğrencisinin erkek arkadaşı tarafından silahla vurulduğu iddia edildi.

Vücuduna aldığı 6 kurşunla yaralanan öğretmen, ilçede yapılan müdahalenin ardından Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İddiaya göre Sağlık Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mustafa Akar (53) öğrencisi Hatice Örs'ü (17) yaramazlık yaptığı gerekçesiyle dövdü. Daha sonra pişman olan Akar, öğrencisinden özür dileyerek olayı kapatmaya çalıştı.

Böcek temizleme işi de yaptığı belirtilen öğretmen Akar, kız öğrencisinin erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen genç tarafından "Hocam evimizde ve çevresinde çok böcek var. Gelip onları ilaçlayabilir misin" diye ilçe dışında bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun önüne çağrıldı.

Belirtilen adrese giden öğretmen Akar, olay yerindeki ağaçların arasında gizlenen bir kişi tarafında kurşun yağmuruna tutuldu.

6 kurşunun isabet ettiği Akar, ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Akar, Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Öğretmen Akar'ın hayati tehlikeyi atlattığı belirtilirken, polis öğretmeni yaralayan saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber