Bakan Şahin: Siyaset sandıkta başlar sandıkta biter

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2008 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, siyasetin sandıkta başlayıp, sandıkta bittiğini belirterek, ?Sandıktan başka yollara kimse tevessül etmesin, mahcup olurlar? dedi.

Bakan Şahin, AK Parti Antalya Merkez İlçe Başkanlığı'nca Döşemealtı beldesinde düzenlenen ?AK Kupa?nın ödül töreninde yaptığı konuşmada, ?AK Kupa'yı, Döşemealtı'nı yenen Yurtpınar beldesi kazandı. Maç sahada başlar, sahada biter. Tıpkı siyasetin de böyle olması gerektiği gibi. Siyaset sandıkta başlar, sandıkta biter. Sandıktan başka yollara kimse tevessül etmesin, mahcup olurlar? diye konuştu.

?Siyasete masa başında yön veremezsiniz, masa başında dizayn edemezsiniz? diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Yüreği erenler, centilmen olanlar, sandıkta rakibini yenmeyi yeğlerler. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak sandığın dışında, demokrasinin dışında meşru bir yol görmüyoruz. Size güvenerek yola çıktık. Siz de bize güvendiniz. Bundan sonra da sizin desteğinizle ve yüreğimize verdiğiniz sevgi ile yolumuza devam edeceğiz. Demokrasinin tekerine çomak sokmak isteyenler varsa bunları da çözmek, halletmek TBMM'nin çoğunluğu en fazla olan iktidar partisi, en güçlü parti olarak bizim görevimizdir. Demokrasinin önündeki engellerin bir bir kaldırıldığını göreceksiniz.?

Bakan Şahin, daha sonra AK Kupa'da birinci Yurtpınar beldesi ve ikinci Döşemealtı beldesi ile diğer katılımcılara başarı plaketlerini verdi.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen ?AK Kupa?ya, AK Parti Antalya il karması, merkez ilçe ile Antalya merkeze bağlı 18 beldenin AK Parti belde teşkilatları katıldı. AK Kupada birinci olan takıma 3 bin, ikinci olan takıma 2 bin, üçüncü olan takıma da bin YTL ödül verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber