Danıştay üyesi Ezen kayalıklardan düştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2008 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray'da aralarında Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'in de bulunduğu heyetin, Ihlara Vadisi'ni gezdiği sırada dengesini kaybederek kayalıklardan düşen Danıştay Üyesi ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yedek Üyesi Işın Ezen'in ayağı kırıldı.

''Avukatlar Günü'' dolayısıyla Aksaray Barosunun davetlisi olarak dün Aksaray'a gelen Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve Yargıtay üyeleri, Aksaray programının ikinci gününde Selime Katedrali, Ihlara Vadisi ve Güzelyurt ilçesini gezdi.

Yargıtay Başkanı Gerçeker ve beraberindekiler, Selime Katedrali'ni gezdikten sonra Ihlara Vadisi'ne gitti. Ihlara Vadisi'ne merdivenlerin olduğu kısımdan indikten sonra Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ve bazı Yargıtay üyeleri, Belisırma köyüne kadar olan 4 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı.

Geziye katılan gruptan bazıları, parkurdan çıkarak kayalık kesimden ilerlemeye çalıştı. Kayalıklardan ilerleyen grubun içinde bulunan Işın Ezen, bu sırada kayalıklardan düştü.

Ezen, 112 acil servis ekibi içinde bulunan doktorlar müdahale etti. Sol ayağında kırık ve çıkık bulunduğu tespit edilen Ezen, ilk tedavisinin ardından sedyeyle yaklaşık bir kilometre taşındıktan sonra ambulansla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam'ı arayarak Işın Ezen'in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Gerçeker, daha sonra da Ezen'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ihlara Vadisi gezisine Aksaray Valisi Sebati Buyuran, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif Özbek, Garnizon Komutanı Albay Ali İnlek de katıldı.

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Belisırma köyünü ziyaret ettikten onra eşiyle birlikte Ankara'ya hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber