Arınç: Polisimizin maaşlarını iyileştireceğiz

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2008 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM eski Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, polislerin özlük haklarının düzeltilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

Hayırseverler tarafından yaptırılan Soma Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştiren Bülent Arınç, programda yaptığı konuşmada, "Bizler de 24 saat zor bir görev başında bulunan polisimizin maaşlarını ve özlük haklarını iyileştireceğiz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Polisimiz, geçim derdine düşmemeli ve emekliliğinde rahat bir yaşam sürmelidir. Çünkü zor bir görevi başarıyorlar. Aynı zaman polisimize suçluları yakalamada büyük yardımı olan MOBESE sistemini en yakın zamanda Manisa genelinde faaliyete geçireceğiz" dedi.

Halkın yardımsever ve hamiyetperver olduğunu, bunun en bariz örneklerinden birinin de Soma Emniyet binasının yapılmasında devletten hiçbir maddi destek almadan yapılmasını gösteren Bülent Arınç, "Halkımız inandığı değerlere her zaman sahip çıkar ve elinden gelen bütün fedakarlığı gösterir. Soma'nın çeşitli kurum ve kuruluşlarıda polis gücünün ihtiyacı olan binayı yapmışlardır" şeklinde konuştu.

Konuşma sonrası emniyet binasının yapılması için 10 bin YTL ve üzerinde bağışta bulununlara plaket verildi. Soma Kaymakamı Mehmet Öklü ve Emniyet Müdürü Erkan Taş'ın öncülüğünde tamamen yerel kurum ve kuruluşların katkılarıyla yapılan emniyet binası 1 milyon 240 bin YTL'ye mal oldu. 2 bin 400 metrekarelik kullanım alanına sahip olan müdürlükte çok amaçlı salon, manzaralı kafetaryası gibi mekanları bulunuyor.

Açılış törenine Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Hasan Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Vali Refik Arslan Öztürk, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve çok sayıda bürokrat katıldı. Açılış sonrası TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç ve Manisa milletvekilleri İsmail Bilen, Hasan Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber AK Parti ilçe binasını ziyaret etti.

Burada AK Parti ilçe yöneticilerine ve delegelerine konuşan Arınç, AK Parti'nin, kapatılma davasından güçlenerek çıkacağı söyleyerek, "AK Parti Allahın izniyle bu badireden de alnının akıyla ve aklanarak çıkacaktır. Mart ayındaki yerel seçimlerde elde edeceğimiz en az yüzde 60 alacağımız oyla göstereceğiz. Bütün arkadaşlardan isteğim hiç dava yokmuş gibi çalışmalarına ara vermeden devam etmeleridir. Çünkü başarının sırrı çalışmadan, azimden ve birlikten geçer" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber