İlköğretim okulu müdürü tacizden tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2008 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Seferihisar ilçesi Yeni Orhanlı köyünde bulunan ilköğretim okulunun müdürü, 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiasıyla tutuklandı.

İddiaya göre, Yeni Orhanlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü G.K.'nın (40) dün sabah odasına çağırdığı 12 yaşındaki bir kız öğrenci, ağlayarak odadan çıktı. Kız çocuğunun evde annesine okul müdürünün kendisini eliyle taciz ettiğini anlatması üzerine anne ve baba savcılığa giderek, müdür hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin ardından müdür G.K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olan G.K. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, adliye önüne gelen zanlının

öğretmen arkadaşları, "Arkadaşımız dürüst ve çok iyi bir insandır. Asla böyle bir şey beklemiyoruz" diyerek okul müdürünün iftiraya uğradığını öne sürdü.

Olayın iftira olduğunu söyleyen G.K. da, bir süre evvel eşinin tayini dolayısıyla köydeki lojmanı boşaltacağını söylediğini fakat lojmanı boşaltmadığı için köylülerin iftirasına uğradığını iddia etti.

12 yaşındaki kız öğrenci ise savcılık talimatıyla kimliği gizli tutularak koruma altına alındı. Bu arada polis ve jandarma, adliye çevresinde herhangi bir linç olayına karşı yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber