Cebini arayana reklam dinleten para kazanacak

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Mayıs 2008 08:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell'in "TonlaKazan" platformu ile cep telefonu kullanıcıları kendilerini arayanlara reklam dinleterek kontör/dakika kazanacak..

Turkcell, abonelerine cep telefonlarını reklam mecrası olarak değerlendirme ve kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe kontör/ dakika kazanma olanağı sunmaya başlıyor. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre Turkcell müşterileri, "TonlaKazan" mobil reklam platformu ile ÇalarkenDinlet'lerini reklam müziklerinden oluşturarak, kendilerini arayanlara dinlettikleri oranda kontör ve dakika kazanacaklar. İlk tanıtım süresince TonlaKazan'a sınırlı sayıda üye kaydedilecek, söz konusu servise web, WAP ve SMS yoluyla üye olunabilecek. Üyeler, TonlaKazan platformundaki farklı reklam müziklerinden beğendiklerini kendilerine ÇalarkenDinlet içeriği olarak seçip çevrelerine dinletecekleri reklamı belirleyebilecek. 4play Digital Workshop firmasıyla beraber geliştirilen platform, reklam verenlerin, TonlaKazan'da "dinlettikçe öde" fiyatlandırma modeliyle, performans bazlı reklam yayınlayabilmesine olanak tanıyor.

MARKALARLA ANLAŞMA

Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, mobil reklam alanında bir "ilk"e imza attıklarını belirterek, TonlaKazan servisi ile sadece yeni bir reklam platformu değil, reklamcılık dünyasına yeni kavramlar da getirdiklerini söyledi. Serdar, söz konusu servisi Akbank, Coca-Cola, Digiturk, Garanti Bankası, gnçtrkcll, Kraft, Nestle, Nivea, P&G ve Unilever gibi önemli markalarla tanıttıklarını bildirdi.


* TonlaKazan'a üye olanlar, kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya limitleri çerçevesinde çeşitli şekillerde ödüllendirilecek. 3 Sistemin aktif hale gelmesi için TonlaKazan'a kayıt olmak yeterli.

* Diyelim kayıt oldunuz. O andan itibaren sizi arayanlar siz telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek. Telefonu açıp görüşmeye başladığınız an en az 1 kontör/15 saniye kazanmış olacaksınız.

* Telefonunda dinletilecek tonları kendisi ayarlamak isteyen kullanıcılar sisteme giriş yapıp beğendiği tonları seçebilecek.

* Görüşme, siz telefona cevap verdiğiniz an başlıyor. Yani arayanlar tanımıtın tamamını dinlemek zorunda bırakılmıyor. Yalnızca siz arama çağrısına cevap verene kadar geçen süre boyunca o tanıtım dinletiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber