Koç'u emniyet kemeri kurtardı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2008 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, Esenboğa yolunda kendi kullandığı araçla takla attı. Vücudunda çeşitli kırıklar bulunan Koç'u emniyet kemerinin kurtardığı belirtildi.

CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, Esenboğa Havalimanı'ndan şehir merkezine gelirken trafik kazası geçirdi. Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi üyesi de olan Koç, resmi görevle hafta başında gittiği Paris'ten dönüşünde dün gece yarısı Esenboğa yolunda kendi aracıyla kaza yaptı.

VİRAJDA TAKLA ATTI

Çubuk kavşağında aracının takla atması sonucu yaralanan Koç, İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen Koç'un omurgasında meydana gelen çatlak nedeniyle ameliyata alındı. CHP eski Parti Meclisi Üyesi İzzet Çetin, Koç'un durumunun iyi olduğunu belirterek, ?Paris dönüşü gece saat bir buçuk gibi kendi aracıyla Havaalanı'ndan 800 metre sonra kaza geçirdi. Aracı takla attı. Kaza nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşmuş. Belinden ameliyat geçirdi. Sağlık durumu çok iyi. Endişe edecek bir durum yok? dedi. Koç'un, önümüzdeki günlerde taburcu edilmesi bekleniyor.

Gece yarısı zeminin de ıslak olması nedeniyle girdiği virajda takla atan Koç'u emniyet kemerinin koruduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber