Erdoğan: Terörle mücadelede kritik aşamaya geldik

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2008 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerdeki olayları doğru değerlendirmek için bir hususu iyi değerlendirmek gerektiğine dikkati çeken Erdoğan, "O da şudur; çok yönlü terörle mücadelemiz, güvenlik güçlerimizce gerek polisimiz, gerek Türk silahlı Kuvvetlerimizin son süreçte icra ettiği başarılı harekatlarla kritik bir aşamaya gelmiştir" dedi.

Erdoğan, Antalya'da yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, terör örgütünün yolun sonuna geldiğini, terör yoluyla bir yere varılamayacağını terör örgütü mensuplarının bir yere varamayacaklarını gördüklerini belirterek, teröristlere, "Yolun sonuna geldiniz. Annelerinize, babalarınıza kardeşlerinize daha fazla acı yaşatmadan, gelin bu yanlış yoldan dönün" çağrısında bulundu.

Erdoğan, son olarak da dün akşam sınır ötesindeki terör örgütü hedeflerine bir hava harekatı gerçekleştirildiğini belirterek, hedeflerin başarıyla vurulmasından sonra, kahraman pilotların emniyet içerisinde üslerine döndüklerini kaydetti. Erdoğan şöyle konuştu:

"Aldığımız siyasi, diplomatik, sosyokültürel ekonomik tedbirlerle de gerek içeride, gerekse dışarıda yalnızlaşan, lojistik ve finansal kaynakları kesilen terör örgütünün şaşkınlık ve panik içerisinde olduğunu görüyoruz. Terör örgütünün içine düştüğü ruh halini, psikolojik çöküntüyü, dağınıklık ve çaresizliği örtbas etmeye yönelik, beyhude çırpınışlar içinde olduğunu çok açık ve net biçimde görüyoruz. Şuna da emin olunuz; milletimizin duygu birliğinden, güvenlik güçlerimizin fedakarlık ve kahramanlıklarından güç alan terörle mücadelemiz, mutlaka başarıya ulaşacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber