Sıcağa dayanamayan öğrenciler bayıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2008 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de sıcağa dayanamayan öğrenciler 19 Mayıs töreninde baygınlık geçirdi. Güneşin sıcağı altında gerçekleşen törene katılan bazı öğrenciler zor anlar yaşadı.

Edirne'de saat 10:00'da başlayan kutlamalar katılan öğrenciler sıcak havaya daha fazla dayanamadı. Güneşin altında programı bekleyen bazı kız öğrenciler baygınlık geçirdi. Öğrenciler öğretmen ve sağlık görevlilerin yardımı ile ambulansa alındı. Öğrencilere ekipler tarafından ambulansta sağlık kontrolü yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 25 Kasım Stadyumu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programa geçildi. Edirne Valisi Mustafa Büyük, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muharrem Yavaş, Belediye Başkanvekili Namık Kemal Döleneken'in halkı ve öğrencileri selamlamasının ardından günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Tören yürüyüşünden sonra öğrenciler Atatürk'ün Samsun'a çıkışını ve kurtuluş savaşını canlandırdı. Halkın alkışları ile destek verdiği program öğrenci gösterilerinin ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber