Acil servis görevlilerine dayak

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Mayıs 2008 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakan GÜNGÖRDÜ/İZMİR, (DHA)

İZMİR Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakınları ölen 4 kişi, hastane görevlilerini dövdü. Hafif yaralanan 4 görevli aynı hastanede tedaviye alınırken, zanlılar gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. Yeşilyurt'ta oturan kanser hastası Aynur Karakaplan (52) rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Karakaplan'ın yakınları hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

Karakaplan'ın yakınları, aralarından fenalaşanları, acil servise götürerek tedavi ettirmek istedi. Hastane görevlilerinin bu şekilde acil servise giremeyeceklerini, kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtmesi üzerine sinirlenen Karakaplan'ın yakınları, acil tıp teknikerleri Emre Germez (19) ve Melis Üçbaylar (25), özel güvenlik görevlisi Cihan Çetintaş (30) ve bilgisayar kayıt elemanı Volkan Onur Dinçer'i (29) yumruklayıp yaraladı. 4 hastane görevlisi hastanede tedaviye alınırken, saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtilen şoför Muhammed Osman Ölmez (27), pazarlamacı Mustafa Durmaz (37) ile işsiz Atilla Ölmez (27) ve Hasan Durmaz (43) Basınsitesi Polis Karakolu'na götürüldü. İfadesi alınan zanlılar, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Haklarındaki soruşturma evrakının ise adliyeye gönderileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber