Valinin makam aracını tehlikeye düşüren vatandaşa 55 YTL ceza

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2008 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Valisi İbrahim Özçimen'in aracını seyir halindeyken tehlikeye düşüren sürücüyü yakalamak için 4 ekip seferber oldu. Ekipler tarafından sorgulanan sürücüye 55 YTL ceza kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Vali Özçimen'in koruması tarafından 155 hattına ihbar edilen 07 AEE 16 plakalı otomobil, polis ekipleri tarafından takibe alındı. Çeltikçi ilçesi civarında Özçimen'in aracını tehlikeye düşüren otomobili durdurmak ve sorgulamak için 4 ekip görev yaptı. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı 1 araç ile takip edilen otomobil, Antalya Kavşağı'nda durduruldu.

Kavşakta 07 plakalı otomobili şehir içi ve bölge trafik ekiplerinin yanı sıra asayiş şubeye bağlı polisler karşıladı. Durdurulan otomobilin sürücüsü Çetin Okumuş ve ailesinin kimlik sorgusu yapıldı. Ayrıca aracın evrakları incelendi. Bu kadar ekip ve basın mensuplarını karşısında görerek şaşıran Okumuş, Vali'nin bulunduğu aracı tehlikeye attığını öğrenince, "Arka koltukta küçük çocuğum var. Bir ara huysuzlandı, ben de kısa bir süre arkaya döndüm. Bu arada yolu biraz ortaladığımı fark ettim. İsteyerek olmadı" şeklinde konuştu.

Okumuş yaptığı hatanın karşılığı olan 55 YTL'lik ceza makbuzunu aldıktan sonra yoluna devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber