150 bin YTL ile kaçan TCCD vezne şefi yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2008 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR,

ESKİŞEHİR'de yaklaşık 2 yıl önce bankaya yatırması gereken 150 bin YTL'yle ortadan kaybolan TCDD vezne şefi Necdet Baysal yakalandı.

24 Ağustos 2006 tarihinde, TCDD Eskişehir Gar Müdürlüğü'nde vezne şefi olarak görev yapan evli 2 çocuk babası 48 yaşındaki Necdet Baysal, bankaya yatırması gereken 150 bin YTL ile ortadan kayboldu. TCDD'ye ait kendisine zimmetli tabancayı da yanına alan Necdet Baysal'ın yapılan araştırmada üniversite öğrencisi olduğu bildirilen 22 yaşındaki Sinem Yıldız ile kaçtığı belirlendi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptığı çalışmalarda Necdet Baysal ile sevgilisi Sinem Yıldız'ın Sakarya'da kaldıklarını ve sık sık adres değiştirdiklerini belirledi. Baysal ve Sinem Yıldız dün Sakarya'da polisler tarafından yakalandı. Necdet Baysal'ın üzerinden sahte bir nüfus cüzdanı ile TCDD'ye ait tabanca çıktı. Necdet Baysal polisler tarafından Eskişehir'e getirildi, Sinem Yıldız hakkında da Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından ?suçluyu koruma ve saklama' suçundan yasal işlem başlatıldı.

Eskişehir'e getirilerek gözaltına alınan vezne şefi Necdet Baysal, sorgulamasının tamamlanmasından sonra ?zimmetine para geçirmek' suçundan Adliye'ye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber