Anadolujet'ten büyük fırsat

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2008 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolujet'in yolcularına haziran sonuna kadar Ankara'dan Samsun, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a tek fiyatla, vergiler dahil 59 YTL'ye seyahat olanağı sunduğu bildirildi.

Anadolujet'ten yapılan açıklamaya göre, Ankara'dan Samsun, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a seyahat edecek yolcular için düzenlenen kampanya çerçevesinde, 30 Haziran 2008'e kadar yapılacak seyahatler için tüm biletler vergiler dahil internet ve satış ofislerinden 59 YTL'den, acentelerden ise 64 YTL'den satışa sunulacak.

Anadolujet, THY markasının güvencesi altında, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen ve yeni bir iş modeliyle yapılandırıldı. İlk yıl için 2 milyon yolcu hedefi belirleyen Anadolujet, bir aylık verilere göre Ankara merkezli seyahat eden yolcu sayısında yüzde 65 oranında artış yakaladı. Yüzde 64 civarında seyreden Ankara çıkışlı iç hat

seferlerindeki doluluk oranı da yüzde 85'e ulaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber