Adliyedeki yaralamalı kavga kameraya yansıdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Haziran 2008 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZİANTEP, (DHA)

GAZİANTEP'te cinayet olayıyla ilgili görülen davadan çıkan taraflar adliye önünde bıçaklı kavga etti. 1 kişinin yaralandığı kavga yerel bir televizyon kanalı tarafından saniye saniye görüntülendi.

Gaziantep'te 5 Nisan 2008'de Etiler Mahallesi'nde 29 yaşındaki İsmail Savcılı, iddiaya göre akrabası olan otel sahibi 40 yaşındaki Murat Karagülle ile aralarındaki husumetten dolayı tartışmıştı. Otelin camlarını kıran Savcılı, Murat Karagülle tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetle ilgili ilk duruşma Gaziantep 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Duruşa başka bir tarihe ertelenirken mahkeme çıkışında taraflar arasında tartışma çıktı. Adliye içinde başlayan ve bina dışına taşınan kavgada sanık Murat Karagülle'nin yakını olduğu öğrenilen Hasan Karagülle, öldürülen İsmail Savcılı'nın yakını 27 yaşındaki Coşkun Savcılı tarafından bıçakla elinden yaralandı. Olay anı bir yerel televizyon kanalı tarafından görüntülendi. Görüntülerde, bıçakla Karagülle'ye saldıran Savcılı olay yerinden kaçarken, yaralanan Hasan Karagülle'ye ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Kanlar içerisinde kalan Karagülle, hastaneye gitmek için otomobil durdurmak istedi. Ancak hiç kimsenin durmaması üzerine hastaneye koşarak gittiği görüldü. Karagülle, Özel Hayat Hastanesi'nde tedaviye alınırken, zanlı Coşkun Savcılı 100'üncü Yıl Atatürk Kültür Parkı'nda yakalandı. Bu arada yeni bir kavganın yaşanmaması için adliye önünde çevik kuvvet tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber