Meyve suyuna rakip çıktı: Sebze suyu...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 15 Haziran 2008 21:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Tuzsuz, şekersiz havuç, domates, kabak suyu...

Meyve suyu sektörünün önde gelen markalarından Sunpride, bir ilke imza atarak meyve ve sebze suyunu bir arada sunuyor.

"Beslenmede çeşitlilik", "Yiyemiyorsanız için", "Beslenme çeşitliliği için 7+7 için" sloganları ile piyasaya sürülen Sunpride 7+7'ler hakkında bilgi veren Frigopak Ticari Koordinatörü Gürsal Gürarda, "10 aylık bir Ar- Ge çalışması sonucunda sağlık içerikli, lezzetli 3 farklı ürün ortaya çıkardık. İçinde hiçbir katkı maddesi ve tuz ya da şeker bulunmayan ürünler, bebeklerden yaşlılara kadar geniş bir kitle tarafından keyifle tüketilecek" dedi.

LEZZET SAĞLIKLA BULUŞTU

Ürünlerin hem lezzetli hem de sağlıklı olması için çok uğraştıklarını aktaran Gürarda, "Sağlık içerikli ürünlerde genellikle lezzet sorunu vardır. Ancak biz Sunpride 7+7'lerde hem sağlık hem de lezzeti aynı şişeye doldurmayı başardık" şeklinde konuştu. Yüzde yüz meyva suyu ve cam şişedeki pazarın yüzde 10'una hakim olduklarını vurgulayan Gürarda, "Sunpride 7+7 ile pazar payımızı yüzde 35'e çıkarmayı hedefliyoruz? dedi.

Sunpride'ın kesinlikle ithal bir ürün olmadığının altını çizen Gürarda, şunları söyledi: "Sunpride markası firmamızın yüzde 63 hissesine sahip olan Gerber Foods'a ait bir ingiliz markasıdır. Dolayısıyla firmamızın kendi markasıdır. Sunpride'ın üretimi Bursa İnegöl'deki fabrikamızda yapılmaktadır."

7 FARKLI SEBZE iLE 7 MEYVE BİR ARADA

Sunpride 7+7'lerin üç farklı seçenekle satıldığını ifade eden Gürsal Gürarda, şu bilgileri verdi: "Bunlardan ilki karışık meyve suyu. Elma, portakal, şeftali, mango, kayısı, ananas ve limon meyveleri yüzde 100 içerikleriyle bir araya getirildi. Türkiye'de ilk kez sunduğumuz karışık sebze suyu ise sarı havuç, domates, kabak, biber, siyah havuç, salatalık ve maruldan oluşan 7 sebzenin uyumlu lezzetleri ve 7 farklı vitaminle takviye edildi. Üçüncü seçeneğimizde ise diğer iki seçenekteki 7 meyve ile 7 sebzeyi Sunpride'ın sihirli formülüyle bir araya getirdik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber