Mezuniyet balosu dönüşü kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2008 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Büyükçekmece'de, mezuniyet balosundan dönen kişileri taşıyan otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulundan mezun olmaları dolayısıyla Beşiktaş'ta bir restoranda gerçekleştirilen mezuniyet balosuna katılan öğrenciler, Cihan Ünal'ın kullandığı otomobil ile Çerkezköy'e dönmek istedi.

Bu kişilerin içinde bulunduğu otomobil, TEM Otoyolu Hadımköy Sapağı'nda kontrolden çıkıp bariyerlere vurduktan sonra takla atarak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kazada, araçtan fırlayarak ağır yaralanan Ayten Topuz (20), sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan Sündüz Kocabalta (20) Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Merve Meriç (19), Ünal Deniz (20), Emre Kılıç (19), Hilal Kaban (21), Nurcan Aktaş (23) ve Cihan Ünal (20) da Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobildeki bir kişi kazayı yara almadan atlattı.

Yoğun bakıma alınan Kocabalta'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden Ayten Topuz'un yakınları kaza bölgesinde fenalık geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber