SGK, 28 Temmuz'a kadar hafta sonları da çalışacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2008 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, büyükşehir kapsamındaki il müdürlüklerinin 28 Temmuz'a kadar cumartesi ve pazar günleri mesai yapacağını bildirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, prim ve diğer borçların kuruma ödenmesi konusundaki yeni düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı. Buna göre borç aslının gecikme cezası ve zammının yüzde 15'i ile birlikte başvuru tarihini takip eden 1 ay içinde ödenmesi durumunda, gecikme cezası ve gecikme zammı toplamının yüzde 85'i terkin edilecek. Borçlular, isterlerse borç aslını teminat ve vade farkı alınmaksızın

12 ve 24 aya kadar taksitle ödeyebilecekler.

Açıklamada, ''Birikmiş borçların ödenmesine yönelik son derece önemli avantajlar getiren bu imkandan sigortalılarımız ve işverenlerimizin en iyi şekilde faydalanabilmeleri için 28 Temmuz 2008 tarihine kadar büyükşehir kapsamındaki il müdürlüklerimiz cumartesi, pazar, diğer il müdürlüklerimiz ise cumartesi günleri mesai yapacaktır'' denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber