Polisi vurup, intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2008 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana - Adana'da, bir süre öncesinde Ceyhan ilçesinde meydana gelen iki cinayetin zanlısı olarak aranan genç, bulunduğu iş yerini tespit ederek gözaltına almayan çalışan polislerden birini, tabancasıyla vurduktan intihar etti.

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Ahmet Güler, ilçedeki iki cinayetin zanlısı olarak aranan ve daha önce askeri birliğinden firar ettiği belirlenen Sezer Atıcı'yı (27) yakalamak için polis ekibiyle Adana'ya geldi. Polis memurları, zanlının çalıştığı Akıncılar Mahallesi Kozan Yolu Caddesi'ndeki ekmek fırını çevresinde önlem aldı. Polisler, fırında bulunan Sezer Atıcı'dan teslim olmasını istediler. Teslim olacağını belirten Sezer Atıcı, polis memuru Ahmet Güler'in yanına geldiğinde, beylik tabancasını aldı ve 3 el ateş ederek yaraladı. Daha sonra fırından çıkıp kaçan zanlı, 4010 Sokak'ta, polis ekipleri tarafından durduruldu. "Teslim ol" çağrısında bulunulan zanlı, tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Bu arada, omzundan, sol eli ile çenesinden yaralan polis memurunun, Adana Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber