Meclisin bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Temmuz 2008 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu saat 12.00'de, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türk Grubu Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ise saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Saat 15.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu, gündemindeki uluslararası anlaşmaları ele alacak.

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Su Ürünleri Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nı görüşecek.

Gemi İnşa Sanayisindeki İş Güvenliği ve Çalışma Şartları Sorunlarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, saat 11.00'de toplanacak.

Saat 14.00'te toplanacak olan Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu Yasa Tasarısı ile Gaziantep'de ''Gazikent'', İzmir'de ise ''Gediz'' adıyla 2 vakıf üniversitesi kurulmasına ilişkin yasa tasarılarını ele alınacak.

Saat 14.30'da toplanacak olan AB Uyum Komisyonu'nda, Serbest Bölgeler Kanunu ile Gümrük Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı ele alınacak.

Mısır Dışişleri Bakan Yardımcısı Wafaa Bassim, saat 16.30'da TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış, saat 17.00'de ise, Türkiye-Mısır Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Faruk Bal ile bir araya gelecek.

Ülkemizde Yaşanan Çevre Sorunlarının Araştırılarak Sürdürülebilir Çevre Politikası İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, saat 13.30'da toplanacak.

Uyuşturucu Başta Olmak Üzere Madde Bağımlılığı ve Kaçakçılığı Sorunlarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, saat 14.00'te toplanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber