Unakıtan asansörde mahsur kaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2008 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Afyonkarahisar'da katıldığı bir mağaza açılışında, bindiği asansörde mahsur kaldı. Bazı açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Maliye Bakanı Unakıtan, kent merkezindeki Merinos Mağazası'nın açılışına katıldı. Mağaza için iyi dileklerde bulunan Bakan Unakıtan, daha sonra dualar eşliğinde mağazanın açılış kurdelesini kesti.

Mağazanın giriş katını gezen Bakan Unakıtan, daha sonra TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Sait Açba, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, bazı davetliler ve bir korumasıyla mağazanın 3. katına çıkmak için asansörü kullandı.

Asansör mağazanın 1. katı ile 2. katı arasına geldiği anda ağır yük nedeniyle durdu. Yaklaşık 1.5-2 dakika asansör hareket etmeyince mağazada panik yaşandı.

Bazı görevliler, telaşla mağazanın 1. ve 2. katlarına inip çıkmaya başladı. Daha sonra görevlilerin yardımıyla asansör giriş katına indirildi. Asansörden inen Bakan Unakıtan ve beraberindekiler, merdivenleri kullanarak mağazanın 3. katına çıktı. Gazetecilerin asansörde mahsur kalmasıyla ilgili soruyu esprili bir dille cevaplayan Unakıtan, "Asansöre bindik ama asansör, 'Böyle bir bakan görmedim şimdiye kadar ve onun için salmam sizi' dedi. Sonra müsaade istedik ve asansörden çıktık" dedi.

Bakan Unakıtan, 3. kattan inişinde ise asansör yerine merdivenleri kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber