Kemer takmayan eski bakan kazada yaralandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Temmuz 2008 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEM yolunun Gebze Şekerpınarı geçişinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında Devlet eski Bakanlarından Mustafa Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı. Kalçasından ve kolundan yaralanan, hayati tehlikesi bulunmayan Mustafa Yılmaz'ın ilk tedavisi Gebze Devlet hastanesi'nde yapıldı.

Kaza dün saat 15.30'de meydana geldi. TEM'in Şekerpınar geçişinde meydana gelen kazada, Ankara'dan İstanbul'a gitmekte olan Mustafa Yılmaz'ın eşi Seval yılmaz'ın kullandığı 27 YL 006 plakalı otomobil, önde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle fren yaptı. Seval yılmaz'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle otomobil daha sonra bariyerlere çarptı.

Kazadan Seval Yılmaz yara almadan kurtulurken, yanında bulunan eşi Devlet eski bakanlarından Mustafa Yılmaz emniyet kemeri bulunmadığından kalçasından ve kolundan yaralandı.

Mustafa Yılmaz, olayda yaralanan 7 kişiyle birlikte Gebze Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan kontrollerde hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenirken, kendi isteği üzerine çağırılan özel bir ambulansla Ankara'ya Güven Hastanesi'ne götürüldü.

Seval Yılmaz kazayı anlatırken, önde giden araçların bir başka kaza nedeniyle art arda fren yaptıklarını, onlara çarpmamak için kendisi de frene bastığını belirterek, "Ben bu fren sayesinde diğer araçlara çarpmadım. Ancak araç bariyerlere çarptı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber