TBMM gece çalışmayacak, erken toplanacak

Haber Giriş : 02 Kasım 2004 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, gece çalışmalarında milletvekillerinin veriminin düştüğünü, erken toplanma uygulamasının sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, basınla sohbet toplantısında bu haftanın gündemiyle ilgili bilgi verdi. Fatsa'nın verdiği bilgiye göre, Genel Kurul'da yarın patates üreticilerinin sorunlarıyla ilgili araştırma önergeleri ele alınacak. Bunun yanı sıra Çarşamba günü Genel Kurul'da Aile Araştırma Kurumu'nun kurulmasına ilişkin tasarı ile Polis ve Selahiyetleri Yasası'nda değişiklik yapılmasına ilişkin tasarı, Perşembe günü Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından veto edilen Dernekler Yasası ve Belediyeler Yasası görüşülecek.

Fatsa, bu hafta da Genel Kurul'un saat 15.00-19.00 saatleri yerine, Salı günü 14.00-17.00, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında çalışacağını belirterek, CHP ile görüşerek Ramazan ayından sonra da aynı uygulamanın sürdürülebileceğini bildirdi. Fatsa, Genel Kurul'da gece yapılan çalışmalardan yeterli verim alınamadığını, yorulan milletvekillerinin dikkatlerinin dağıldığını kaydederek, bu nedenle Genel Kurul çalışmalarının daha erken saatlerde yapılması ve komisyonların çalışmalarının da buna göre belirlenmesi yoluna gidilebileceğine dikkat çekti.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber