Polis memuru kazada eşini, 2 çocuğunu ve 2 kardeşini kaybetti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 31 Temmuz 2008 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)

ERZİNCAN'da geçen Pazar günü meydana gelen trafik kazasında eşi ve 2 çocuğu ile 2 kardeşini kaybeden yaralı Polis Memuru Ömer İlhan, Erzincan Devlet Hastanesi'nden Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Bilinci yerinde olan polis memuruna eşi, çocukları ve kardeşlerinin öldüğü henüz söylenmedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Dairesinde görevli 10 yıllık polis memuru Ömer İlhan'ın (35) kullandığı 34 SRS 58 plakalı otomobil, Ankara'dan Ağrı'ya giderken Erzincan- Sivas karayolunda kazaya karıştı. Şerit ihlali yüzünden meydana gelen kazada karşı yönden gelen Dursun Selik yönetimindeki 34 VZ 0519 plakalı otomobil ile çarpışan İlhan'ın otomobilinde bulunan eşi Şeyda (31), kızları Aleyna (17), 10 aylık Elanur ve kardeşleri Nimet (27), Kamuran İlhan (23) ile diğer araçta bulunan Ferihan Selik (68) yaşamını yitirdi. Kazada ölen 2'si çocuk 6 kişi Erzincan, Patnos ve Tokat'ta toprağa verilirken, iç kanama geçiren ve ağır yaralı olarak Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polis Memuru Ömer İlhan ameliyat edildi. Karaciğerindeki yırtık dikilen ve ameliyat sonrası sağlık durumu iyiye giden Ömer İlhan, yakınlarının isteği üzerine dün saat 22.00'de ambulansla Trabzon Farabi Hastanesi'ne nakledildi.

Kazada eşinin, 2 çocuğunun ve 2 kardeşinin öldüğünü henüz bilmeyen Ömer İlhan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kurnaz, ?Hastamıza gerekli müdahaleler yapılmıştır. Bilinci açık ve sağlık durumu iyi gitmesine karşın yakınlarının isteği üzerine ileri tetkik ve tedavi için Trabzon'a sevk edildi. Hastaya, yakınlarını kaybettiği henüz söylenmedi? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber