Belediye başkanının odasını soydular

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2008 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun makam odasındaki bilgisayar kasası ve hesap makinesi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Araban Belediyesinde hizmetli olarak çalışan Haci Özlü, sabah işe geldiğinde, makam odasının kapısının açık, kilidinin ise kırık olduğunu fark etti ve durumu Başkan Doğru'ya telefonla bildirdi.

Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun ihbarı üzerine belediye binasına İlçe Emniyet Amirliği ekipleri geldi. Emniyet Amirliğinde Olay Yeri İnceleme Ekibi olmadığı için Araban ilçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Biriminden destek istendi. Ekipler yaptıkları incelemede odadan bilgisayar kasası ve hesap makinesinin çalındığını belirledi. Zanlılara ait olduğu tahmin edilen bazı saç, parmak izi ve kalıntılar delil olarak toplandı. Hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Belediye Başkanı Hasan Doğru, yaptığı açıklamada, ilçede son günlerde bazı evlerde hırsızlık olayları meydana geldiğini ve bunun vatandaşları tedirgin ettiğini, bugün de belediyede hırsızlık olayı yaşandığını belirtti.

Doğru, şöyle konuştu:

?Araban, küçük bir ilçe. Bu tür hırsızlık olayları yaşanıyorsa, hatta bazı kişi ya da kişilerin Belediye Başkanlığı makam odasına kadar rahatlıkla girip hırsızlık yaparak kayıplara karışıyorsa biraz düşünmemiz gerek. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Yetkililerden belediyemize ve vatandaşlarımızın evlerine giren hırsız ya da hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber