Kayıp er bulunarak tedavi altına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2008 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde görevden dönen jandarma aracına terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu 1 uzman çavuş şehit olurken, 2'si asker 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 12.30 sıralarında Çukuroba köyündeki arazi keşif çalışmasından dönen jandarma aracına, terör örgütü üyesi bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada Çorum nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol şehit olurken, araç içerisinde bulunan Jandarma Çavuş Oğuz Yağlı, Jandarma Er Hamdi İbiş ve İlçe Tarım Müdürlüğü Teknisyeni Selim Durgut yaralandı. Çatışma esnasında ormanlık alanda kaybolan Hamdi İbiş, bölgeye sevk edilen birlikler tarafından yaralı olarak bulundu.

İbiş, Suşehri Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer yaralılar Yağlı ile Durgut da ambulansla aynı hastaneye getirildi. Burada tedavi altına alınan Durgut'un ciğerinin parçalandığı, Çavuş Yağlı'nın ise sırtından yaralandığı belirlendi.

Bu arada Çukuroba ve Yemişli köyleri kırsalında asker ile özel harekat polisi tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi. Bölgeye giriş ve çıkışlara izin verilmezken, hafta sonu Koyulhisar ilçesine bağlı Eğriçimen Yaylası'nda yapılacak olan 'Koyulhisar 5. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali'nin ise iptal edildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber