Baykal: Sağlık durumum gayet iyi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2008 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah sürpriz bir şekilde anjiyo olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti ve olayın abartılmamasını istedi.

Sabah saatlerinde olduğu anjiyonun ardından evinde dinlenmeye çekilen CHP Lideri Baykal, ANKA'ya yaptığı açıklamada, "Sağlık durumum çok iyi, şu anda dinleniyorum. Abartılacak bir şey değil" dedi. Antalya'da meydana gelen ve büyük kayıplara neden olan orman yangınları nedeniyle zarar gören yörelerde incelemelerde bulunacak olan Baykal, bu programını da iptal etmediğini söyledi. Baykal, "Programımızda bir değişiklik yok. Yarın Antalya'da olacağım" diye konuştu. CHP Lideri Baykal, bu sabah Hacettepe Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde Prof. Dr. Ali Oto tarafından anjiyo yapılmıştı. Anjiyonun ardından taburcu edilen Baykal, evinde dinlenmeye çekilmişti.


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo oldu.

Alınan bilgiye göre, Hacettepe Hastanesi'ne sabah saatlerinde giden Baykal, Kardiyoloji Bölümüne alındı. Baykal'a, gerekli tetkiklerin ardından Prof. Dr. Ali Oto tarafından anjiyo yapıldı.

Baykal'ın saat 10.00'da anjiyoya alındığı ve işlemin yaklaşık bir saat sürdüğü öğrenildi.

Anjiyodan sonra dinlenmeye alınan Baykal'ın durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber