Atalay: Güngören patlaması tüm yönleriyle aydınlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2008 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören'deki terörist saldırının bütün boyutlarıyla aydınlatıldığını belirterek, "Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük bölümü yakalanmıştır" dedi.

Atalay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaptığı açıklamada, basın toplantısının konusunun geçen pazar günü Güngören Menderes Caddesi'nde yaşanan acı terör olayıyla ilgili değerlendirme olduğunu söyledi.

"Acımasız insanlık dışı terör olayı yaşamıştık. Can kayıpları vermiştik. 17 insanımızı kaybetmiştik" diyen Atalay, olayda 154 yaralının olduğunu ve bunların büyük bir kısmının tedavilerinin tamamlandığını da kaydetti.

Atalay, "Şu anda 27 yaralımız halen hastanede. Hayati tehlikesi olan yok ama hepsinin durumuyla yakından ilgileniyoruz" dedi.

"Olay bütün boyutlarıyla aydınlatılmıştır" diyen Atalay, "Yardım eden, yataklık yapan, fiilen eyleme katılanlar yakalanmıştır. Biz gerçekten bunu polisimizin de emniyet teşkilatımızın da ilgili bütün arkadaşlarımızın da önemli bir başarısı olarak görüyoruz. Burada gerçekten büyük bir başarı gösterilmiştir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber