Zabıtaya kızıp kendini yaktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2008 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayrampaşa'da evinin kaçak katını yıkmak isteyen zabıta ekiplerine direnen şahıs, üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Şahıs ile evi boşaltmaya gelen 3 işçi de hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 11.30 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Gül Çıkmazı'nda bulunan Yusuf Şenol'a (33) ait eve gelen zabıta ekipleri, kaçak katı yıkmak istedi. Apartmanı boşaltan zabıta ile ev sahibi Şenol arasında tartışma çıktı. Zabıta ekiplerine direnen Şenol, evine girerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Olay sırasında evi boşaltmaya çalışan Hasan Bütün, İsmail Kurt ve Ünal Güleç isimli 3 işçi de hafif şekilde yaralandı. Yaralı işçiler Vakıf Gureba Eğitim ve

Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, vücudunun çeşitli yerleri yanan Yusuf Şenol ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından GATA'ya sevk edilen Yusuf Şenol'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada, Şenol'un kendisi yakmak istemesiyle alev alan daire de itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bir görgü tanığı, Şenol'un zabıta ekiplerine direndiğini ve bir anda onların elinden kurtularak evine kaçıp kendini taktığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber