Öğretmen memleketine tayini çıkmayınca intihar etmek istedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2008 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Rize'de görev yapan Gaziantepli öğretmen memleketine tayini çıkmadığı iddiasıyla bir inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Tayin belgesi kendisine getirilmesine rağmen ikna edilemeyen öğretmen, uzun uğraşlar sonucunda çatıdan indirildi.

Çaykent İşitme Engelliler Okulu'nda görev yapan Gaziantepli öğretmen I.G. (27) memleketinde bir bankacı ile nişanlı olduğunu ve 5 gün sonra düğünü olacağını ancak tayin istemesine rağmen tayininin çıkmadığını iddia ederek Dağsu Mahallesi'ndeki 9 katlı Diyanet Eğitim Merkezi inşaatının çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Anne ve babası yanına getirilmesine, telefonla nişanlısıyla görüştürülmesine tayininin çıkartıldığına dair evrak getirilmesine rağmen ikna edilemeyen öğretmen I.G., bir ara bina önünden geçen dondurma aracını görerek dondurma istedi.

Ancak dondurma kendisine getirilmesine rağmen dondurmayı yemeyerek yanına bırakan öğretmenin atlama tehlikesine karşılık Rize Belediyesi İtfaiye ekipleri şişme atlama çadırı açtı. Sürekli telefonla konuşan ve bir türlü ikna edilemeyen öğretmenin erkek kardeşi yan çatıdan tayin onay belgesini ablasına uzattığı sırada arkasından yaklaşan polisler çılgın öğretmeni etkisiz hale getirdi. Yaklaşık 6 saat sonunda kendisini bekleyen sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapılmak istenen ancak bu talebi de geri çeviren I.G., binadan güçlükle indirilerek, hastaneye götürüldü. Öğretmenin intihar teşebbüsü çevredekilerin tepkisini çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber