Halkbank kredi kartları yenilendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2008 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Halkbank, şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni kredi kartı HalkCard Advantage'ı hizmete sundu.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, HalkCard Advantage sahipleri, Advantage'ın standart özelliklerinin yanı sıra Advantage Club Lounge ve Valet Parking ayrıcalıklarından da yararlanabiliyor. HalkCard Advantage KGS ve HalkCard Advantage Business KGS ise otoyol ve köprülerden yapılan geçişlerde yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Halkbank'ın kredi kartlarında gerçekleştirdiği atılımı değerlendiren Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Hedefimiz, yıl sonuna kadar 1 milyon 500 bin kart sayısına ve yüzde 3 oranında pazar payına ulaşmak" dedi.

Halkbank, 1 Aralık 2008 tarihine kadar HalkCard Advantage'a ilk defa başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerine kredi kartı ile birlikte 20 YTL Advantage Nakit Puan hediye edeceğini duyurdu. "Avantajlı HalkCard Hayatıma Fark Kat" sloganıyla piyasaya sürülen Halkbank'ın yeni kredi kartlarının HalkCard Advantage, HalkCard Advantage KGS, HalkCard Advantage Platin, HalkCard Advantage Business ve HalkCard Advantage Business KGS olmak üzere 5 farklı çeşidi bulunuyor.

Kredi kartlarında ikinci aşamayı tamamladıklarını ve HalkCard Advantage ile piyasaya hızlı bir giriş yapacaklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, "Geçen yılın sonunda bankamız kredi kartlarına Advantage özelliği kazandırarak pazardaki varlığımızı etkin ve hızlı bir şekilde güçlendirmeyi seçtik. Bu sene ise kredi kartlarımızın sahip olduğu dinamizme yakışır yeni bir tasarım ve markayla geliyoruz" dedi.

70 yıldır sunduğu finansal destekle her zaman 'Üreten Türkiye'nin yanında yer alan Banka'nın halkımızla kurduğu yakın ve güçlü ilişkiyi bireysel bankacılık alanında da ön plana çıkarmak istediklerini anlatan Kuru, şöyle konuştu: "Bu nedenle yeni markamızı oluştururken Bankamızla özdeşleşen "halk" kelimesini kredi kartlarımızda da kullandık ve HalkCard markasını yarattık. Tabii sadece tasarım ve markayı değiştirmekle kalmadık, sunduğumuz Advantage özelliklerini de genişlettik ve hizmetlerimize KGS özellikli HalkCard Advantage ürünümüzü ekledik. Modern, yenilikçi ve güçlü bir çizgiye sahip HalkCard Advantage kredi kartı ile hedefimiz, bankacılıkta çağın gereklerini en iyi şekilde yerine getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye taşımaktır."

Halkbank POS makinelerinin de Advantage programına uyumlu hale getirildiğini anlatan Kuru, sözlerine şöyle devam etti: "Esnaf ve KOBİ'lerin ilk ve tek bankası olma özelliğini koruyan Bankamız, Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren yaygın şube ağının da gücüyle Advantage üye işyeri sayısının artırılmasında ve kampanyaların yürütülmesinde etkin rol üstlenecek. Bu da Advantage markasının Anadolu'daki gücünün ve yaygınlığının artırılmasına olumlu katkı sunacak."

Halkbank'ın HSBC Bank ile imzaladığı anlaşmayla ilk aşamada Advantage taksit, ilave taksit, nakit puan, taksit atlatma, hesap özeti erteleme, hediye kuponu özellikleri kazanan ve Advantage Kredi Kartı'nın geçerli olduğu tüm üye işyerlerinde kullanılmaya başlanan Halkbank kredi kartları, ikinci aşamanın tamamlanmasıyla Advantage Club Lounge ve Advantage Valet Parking özelliğine de sahip oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber