İmam karısını döve döve hastanelik etmiş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2008 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı bir köyün imamı, üçüncü eşini "hayati tehlike arz edecek şekilde" dövdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilk iki eşinden ayrılan F.B. (44), yıllar önce kısa süren bir evlilik yapan ve imamlık yaptığı köyde ailesiyle yaşayan Hatice B. (40) ile Aralık 2005'te evlendi. İlk iki eşinden birer çocuğu bulunan F.B'nin ikinci eşinden olan çocuğuna da üçüncü eşi Hatice B. bakmaya başladı. Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine önceki gece eşi Hatice B'yi bilinci kapalı halde getiren F.B, eşinin banyoda düşerek başını lavaboya çarptığını, kalkmak isterken birkaç kez daha düştüğünü, hastaneye götürmek amacıyla traktöre taşırken de sersemleyerek traktöre çarptığını öne sürdü.

Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, doktorların "adli vaka" şüphesi bulunduğu yönünde rapor düzenlemeleri üzerine, imam F.B. jandarma tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralı kadın da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, kadının bilincinin kapalı olduğunu ve hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi. Yapılan muayenede, kadının vücudunda 17 darp izi, morluk ve şişlik bulunduğu belirlendi.

İmam F.B'nin ise eşini dövdüğü iddialarını reddettiği öğrenildi. Hatice B'nin ağabeyi emekli öğretmen Mustafa G, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eniştesinin kardeşini daha önce de birkaç kez dövdüğünü ancak bu durumun güvenlik güçlerine yansımadığını ve şikayet konusu edilmediğini öne sürdü.

Eniştesinin ilk iki eşinden de "dayak" yüzünden ayrıldığını öğrendiklerini iddia eden Mustafa G, "F.B'nin eşlerini dövme gibi bir alışkanlığı olduğunu öğrendik" dedi.

Adli Tıpta düzenlenen raporda olayın "adli vaka" şeklinde yazıldığını belirten Mustafa G, "F.B. geçtiğimiz günlerde vişne ticareti yapmış. Ancak alışveriş sırasında dolandırılmış. Bundan sonra da psikolojisi bozulmuş ve sık sık kardeşimize şiddet uygulamış" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber