Polis memuru kansere yenik düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2008 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 2 yıldır Ankara İbn-i Sina hastanesinde ilik kanseri tedavisi gören Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Galip Çetin(45) sabaha karşı hayatını kaybetti.

Polis memuru Galip Çetin'in cenazesi ilk olarak Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada çalışma arkadaşlarından helallik istenip dualar edildikten sonra önce Kırıkkale'deki evine daha sonrada memleketi olan Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Hacımirza köyüne götürüldü.

Polis memurunu son yolculuğunda Elmadağ'daki çalışma arkadaşları ile Kırıkkale'de bulunan yakınları yalnız bırakmadı. Ankara il Emniyet Müdürü ile Elmadağ ilçe emniyet müdürleri de cenazeye birer çelenk gönderdiler.

Cenazenin baba ocağına gelmesiyle gözyaşlarına boğulan ailesi ve arkadaşları cenaze namazı için Hacımirza camiinde toplandı. Öğlen namazının ardından Çetin'in cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

Tuba, Büşra ve Ali Rıza adında 3 çocuğu olan Çetin, 1985 yılında İstanbul'da göreve başladı. Daha sonra Mardin ve Kırıkkale'de görev yaptıktan sonra 2003 yılından beri Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne görev yapmakta idi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber