Çay bahçesi ve düğün salonundan üniversite

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Eylül 2008 11:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Sinem KARABULUT- Aydın AKALIN/ HARMANCIK (Bursa),

BURSA'nın dağlık ilçesi olan Harmancık'ta kurulan ve bu yıl öğretime başlayacak olan Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun hizmet binası için ilçe merkezindeki çay bahçesi ve düğün salonu tahsis edildi. Belediyeye ait bu yerlerin yeni öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Bursa'nın 3 bin 500 nüfuslu Harmancık ilçesi merkezinde bulunan Harmancık Belediyesi Çay Bahçesi ve Düğün Salonu, Uludağ Üniversitesi tarafından kurulan ve bu yıl öğretime başlayacak Meslek Yüksekokulu'nun kampusunu oluşturacak. Derslik haline dönüştürülmek istenen düğün salonu ve çay bahçesinin, 15 Eylül günü başlayacak öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bülent Gürbüz, toplam 90 öğrenci kontenjanı bulunan okullarında 30'ar öğrencili, mobilya dekorasyon, aşçılık ve muhasebe programlarının bulunduğunu belirtti.

Okullarının yeni olduğu için var olan sorunların zaman içinde giderileceğini belirten Okul Müdürü Gürbüz, Meslek YüksekoOkulu'nun, ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber