Kocaeli Astsubay Orduevi'nde yangın çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2008 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Donanma Komutanlığı içindeki Astsubay Orduevi'nde yangın çıktı. Çıkış sebebi belirlenmeyen yangın kısa sürede binayı sarması üzerine Donanma Komutanlığı İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Donanmanın itfaiyesi yangına müdahalede yetersiz kalınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden takviye kuvvet ekipler istedi. Gölcük itfaiyesinin yanısıra Kocaeli Merkez'den de itfaiye araçları takviye olarak olay yerine hareket etti. Basın mensupları donanmanın içine alınmazken, çatıya kadar çıkan yangın binayı sarmış durumda.

Gölcük'teki yangın söndürüldü

- Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Donanma Komutanlığında bulunan Astsubay Ordu Evi'nin mutfağında çıkan yangın söndürüldü.

Donanma Komutanlığında bulunan Astsubay Ordu Evi'nde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve iki katlı binanın restoran ve düğün salonu bölümüne de sıçrayan yangın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın sarısında dumandan etkilenen itfaiye personeline olay yerine giden ambulansta müdahale edildi. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber