Kırklareli Belediye Başkanın'dan intihar girişimi

Haber Giriş : 12 Kasım 2004 05:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırklareli Belediye Başkanı Yılmaz Şeşen, girdiği bunalım sonucu intihar etmek istedi. Sanatçı İlhan Şeşen'in acmacı olan Başkan, hemen hastaneye kaldırıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Şeşen, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Saat 16.30 sıralarında evine gelen Şeşen, odasına kapanarak 90 adet Rivotrol adlı hapı içti. Sara ve depresyon hastalarının kullandığı ilaçtan yüksek dozda içen Şeşen fenalaştı.

Ailesi ve yakınları tarafından farkedilen Şeşen, önce Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Şeşen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Reanimasyon Ünitesi'ne yatırılan Yılmaz Şeşen'in şuurunun kapalı olduğu, hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Şeşen'in, belediyenin maddi durumu kötü olması ve işçilerinin paralarını ödeyemediği için intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü.

Doktorlar, aynı zamanda eczacı olan Yılmaz Şeşen'in hayati tehlikeyi atlatamadığını belirterek, "İlk 24 saat çok kritik. Yaşayabilmesi için bunu atlatması gerekir" dedi. Yılmaz Şeşen'in yakınları ve arkadaşlarıyla belediye yetkilileri olayın ardından hastaneye akın etti.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber