Belediye Başkanının intihar muamması

Haber Giriş : 13 Kasım 2004 05:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hap içerek intihara kalkıştığı öne sürülen Kırklareli Belediye Başkanı Şeşen'in sağlık durumu ciddi Evinde çok sayıda hap içtiği bildirilen Kırklareli Belediye Başkanı Yılmaz Şeşen, yoğun bakıma alındı.

Başkan Şeşen, önceki akşam evinde baygın halde bulundu. Önce Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şeşen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Yapılan incelemede, Başkan Şeşen'in, sara ve depresyon hastalarının kullandığı 'Vivotril' adlı haptan 90 adet içtiği belirlendi. Halen yoğun bakımda tutulan Şeşen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Vivotril hapı çok içildiğinde, beyin fonksiyonlarında çok ciddi hasarlara yol açıyor ve solunumu durdurabiliyor.

YEĞENİM ZEHİRLENDİ

Bu arada, sanatçı İlhan Şeşen, yeğeni Yılmaz Şeşen'in intihara kalkışmadığını belirterek, 'Yeğenim böbrek hastasıdır. Aldığı bir ilaç yan etki yapmış, zehirlenmiş' dedi. Yeğeni Yılmaz Şeşen'in onuruna çok düşkün bir insan olduğunu bildiren sanatçı, 'Belediyenin borçlarını ödeyemediği için üzülüyordu ama, psikolojik sorunu olanlar intihar eder. Onun psikolojisinde bozukluk yok' diye konuştu. Öte yandan, Kırklareli Belediyesi'ni borçlu olarak devralan Yılmaz Şeşen, 14 trilyon liralık borç nedeniyle son zamanlarda işçilerin maaşlarını ödeyemiyordu. Bu nedenle bunalan Şeşen'in intihar girişiminde bulunmuş olabileceği öne sürülüyor.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber