Hakkari'de ilköğretim okulu öğrencisi kaçırıldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Eylül 2008 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hamit ERKUT- Erkan ÇOBANOĞLU/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencisi 11 yaşındaki Devrim Işık, kimliği belirsiz kişiler tarafından okula giderken zorla otomobile bindirilerek kaçırıldı. Arkadaşlarının kaçırıldığını gören diğer öğrenciler, korku ve panik içinde otomobili taşlarken, öğretmenlerine haber verdi. Polis ve jandarma çocuğu kaçıran otomobili bulabilmek için ilçenin tüm giriş ve çıkışlarını kapattı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Süleyman Uğur Sıtkı İlköğretim Okulu 4'üncü Sınıf öğrencisi Devrim Işık, evinden çıkıp arkadaşlarıyla birlikte okula geldiği sırada yanına yaklaşan bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda Işık'ın arkadaşları neye uğradıklarını şaşırırken, olay yerinden hızla uzaklaşan otomobili taşlamaya başladı. Öğrenciler yaşadıkları olayın şokunu atlatamazken, öğretmenlerine haber verdi. Plakası alınamayan otomobil ise ara sokaklara girerek kayıplara karıştı.

Güvenlik güçleri olayı haber aldıktan sonra alarma geçti. İlçenin tüm giriş ve çıkışları tutularak araçlar tek tek kontrol edildi. Ancak otomobilin izine rastlanmadı. Öğrenci Devrim Işık'ın işçi emeklisi babası Rıza Işık ise, çocuğunun hayatından endişe ettiğini ve bir an önce bulunmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber