Tavacı Recep, Çankaya belediye başkanına dava açıyor

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 29 Eylül 2008 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tavacı usta davacı!

CHP'li Eryılmaz'ın ses kaydı, Ankara'nın tadını kaçırdı! Eryılmaz'ın kayıtta 'it' diye hakaret ettiği ve rüşvet verdiğini öne sürdüğü Tavacı Recep Usta, 'İddialar yalan. Davacıyım' dedi....

Türkiye, Ankara'dan gelen "ses kaydıyla" çalkalanıyor... CHP Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın ortaya çıkan gizli ses kaydı, damak tadının ünlü bir ismini de söz konusu tartışmaların içine çekti.

'Para gelecek'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde şok etkisi yaratan ses kaydında Eryılmaz'ın, CHP'li Meclis üyelerine rüşvet vermekle suçladığı Tavacı Recep Usta'nın sahibi Recep Budak, iddiaları yalanladı. Gündeme bomba gibi düşen ses kaydında Muzaffer Eryılmaz, Tavacı Recep Usta için "Buradaki yamyamları doyurmak, para bulmak için 50 takla atıyorum. Ne o, Tavacı Recep Usta diye bir it var. Ondan 100-150 milyar rüşvet getirecekler.

Belediye Meclis üyelerine verilecek. 2 ay daha kapatmıyoruz" diyordu.

Siyasilere yakın...

Diyarbakır, Ankara ve İstanbul'da restoranları bulunan Diyarbakırlı Recep Usta'nın sahibi Budak, Eryılmaz'ın kendisine yönelik sözlerini basından öğrendiğini söyledi. CHP'li Eryılmaz'ın kendisine hakaret ettiğine dikkat çeken Budak, "Kimseye rüşvet vermedim. Böyle bir şey yok. Eryılmaz, hakkımda kişisel hakarette bulunmuş. Hakkımı savunacağım. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yasal yollara başvuracağız" dedi. Bu arada Budak, siyasilere yakınlığı ile de tanınıyor.

Aslı UYUR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber